Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Lerend Netwerk Onderwijs: Workshop Duurzaam Bouwen

Workshop

We kondigen graag de volgende activiteit van ons lerend netwerk aan: op maandag 25 maart organiseren we onze volgende workshop. Deze zal doorgaan in Campus Brussel bij onze co-hogeschool Odisee (Warmoesberg 26, 1000 Brussel). We zullen die namiddag dieper ingaan op het thema duurzaam bouwen binnen de schoolomgeving.

Wil je ingrepen aan een school(gebouw) doen, maar ben je onzeker hoe je jouw duurzaamheidsambities daarin integreert? Of het nu een volledige nieuwbouw, een lichte renovatie of maar een kleine ingreep betreft, in deze workshop reiken we aan de hand van de duurzaamheidsmeter GRO-methodes aan om de duurzaamheidsambitie van een ingreep vorm te geven

  • Hoe ga ik na of een ingreep wel duurzaam is? En in welke mate?
  • Welke ingrepen passen bij mijn duurzaamheidsambitie?
  • Hoe kan ik dit omzetten naar opdrachtdocumenten?

Een voorproefje kan je al raadplegen via deze site van de Vlaamse Overheid.

Na een introductie van de duurzaamheidsmeter GRO, zetten we tijdens de workshop vooral in op interactie: je zal de gelegenheid hebben om concrete bouwprojecten te bespreken met onze experten. 

Heb je reeds vragen voor onze experten binnen het thema? We nodigen je van harte uit om op voorhand je vragen binnen het thema door te seinen.

 

PRAKTISCH

Kostprijs: deze workshop is gratis voor deelnemers uit het onderwijsveld.

Datum: maandag 25/3/24, van 14u tot 16u

Locatie: Campus Brussel bij onze co-hogeschool Odisee (Warmoesberg 26, 1000 Brussel). Meer informatie over hoe best de campus te bereiken vind je hier.

Contactpersoon: Thomas Hendrikx (thomas.hendrikx@odisee.be