Aanvraag Belevingsgerichte teamsessies in de zorg

Beste zorgverlener

Hartelijk dank voor je interesse in de belevingsgerichte teamsessies ingericht door Odisee Hogeschool. In het trainings- en simulatiecentrum (SiTCA) op campus Aalst bieden we praktijkgerichte trainingssessies aan voor je team. Aan de hand van praktijkrelevante zorgsituaties leef je je in in de rol van zorgontvanger. De relatie tussen zorgverlener en zorgontvanger plaatsen we in een ethisch en belevingsgericht perspectief. Via rollenspel simuleren we vervolgens (vaak lastige) situaties waarop je als team een antwoord leert bieden. Tot slot sluiten we de sessie af met een intervisiegesprek tussen deelnemers en begeleiders. 

Deze trainingssessies stellen we open voor teams van max. 6 personen. Na een intakegesprek ontwikkelen we enkele scenario's op maat van jullie team. Het is een unieke ervaring om dit samen als team te kunnen ervaren en bespreken! Samen en onder begeleiding gaan jullie vervolgens intensief aan de slag.

Gelieve hieronder informatie te geven over jullie organisatie en de deelnemers en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groeten

Kathy Pletinckx
Opleidingshoofd Bachelor Verpleegkunde Campus Aalst

Ann Jaques
Coördinator Permanente Vorming Gezondheidszorg

 

Aanvrager
Belevingsgerichte sessies
Deelnemers
Gelieve hieronder de namen van de deelnemers mee te geven aub. Een eventuele wijziging/vervanging is nog mogelijk.